Rust, ruimte, ontspanning en 5 ha land

We hebben een gevarieerd stel pensionpaarden. Waar het om draait bij ons, is dat de sfeer ontspannen is en dat iedereen op zijn eigen manier van zijn of haar sport geniet! Of je nu een Draver, KWPN, Arabier of een Fjord hebt, het maakt hier helemaal niets uit.

Uw paard komt winterdag elke dag van de week buiten, van ’s morgens 09.00 uur tot 17.00 uur. Wij beschikken over een vijftal paddocks met hooibakken en een vijftal looppaddocks waar de paarden hun benen kunnen strekken. Uw paard komt een dagdeel in de voerpaddock en een dagdeel in de looppaddock, de wissel is rond de middag.

U mest dagelijks uw eigen box waarbij de drollen verwijderd dienen te worden. 1 dag per week zorgen wij ervoor dat de onderlaag uit uw vlasbox verwijderd wordt, en aangevuld wordt met nieuw vlas.

De paddocks worden door ons gemest.

Zomerdag staan de paarden op de weide, desgewenst 24/7 maar wanneer u dat prettig vindt, kunt u uw paard ook ’s nachts binnen zetten. U dient daar zelf zorg voor te dragen, al kunt u gerust een beroep op ons doen wanneer u bent verhinderd.

Het is de bedoeling dat u zelf de mest in uw weiland verwijderd. Staat u met meer paarden op de weide dan kunt u dit in overleg samen doen. U kunt uw waterbak vullen met de slang die in de sluis tussen de weides ligt, of met water uit de omliggende sloten.

Het weideseizoen loopt meestal tussen half april en half oktober.

De kosten om een paard bij ons in stalling te zetten is 245 euro per maand, inclusief vlas en onbeperkt hooi.


undefined