Rust, ruimte, ontspanning en 10 ha land

We hebben een gevarieerd stel pensionpaarden. Waar het om draait bij ons, is dat de sfeer ontspannen is en dat iedereen op zijn eigen manier geniet van zijn of haar sport geniet! Of je nu een Draver, KWPN, Arabier of een Fjord hebt, het maakt hier helemaal niets uit.

Het idee van de pensionstal is om het voor u en uw paard het zo comfortabel te maken als u zelf wilt. Wij bieden u de mogelijkheid de kosten laag te houden door zelf een aantal werkzaamheden te doen. Wilt u dat niet, dan geven wij de mogelijkheid om tegen meerbetaling de (complete)verzorging aan ons over te laten.

’s Winters:
De paarden krijgen hooi,  krachtvoer kunnen wij verzorgen maar je kunt ook je eigen krachtvoer verzorgen.  Overdag staan ze in de paddocks. De paarden worden door ons buiten gezet en in ploegendienst binnen gehaald. De paddocks moeten direct  daarna worden uitgemest en de waterbakken alvast gevuld voor de volgende dag.

’s Zomers:
undefinedDoorgaans kunnen de paarden per 1 april op het weiland. We proberen de paarden die goed met elkaar overweg kunnen samen in een groep te laten lopen.

U bepaalt zelf of uw paard ’s nachts buiten blijft of binnen staat.
We hebben een professionele sproeiinstallatie en bemesten een aantal keer waardoor we vrijwel kunnen garanderen dat er de gehele zomer gras is en uw paard in principe niet bijgevoerd hoeft te worden.

Het weiland is afgezet met Gallagher schrikkoord, een zeer veilige afrastering waardoor diepe snijwonden zoveel mogelijk worden voorkomen.